Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Varje gång jag ser dig

Hej på er!

Nu är jag hemma efter jobb och sen lunch med Cajsa! Vi käkade på Waynes och hade det lika mys som alltid. Jobba gick ovanligt fort och lätt idag, var jätte skönt och jag kände att min trevlighet emot kunderna var på topp! Det var en jätte söt farbror inne som gick flera omgångar för att hämta riktiga Pelargoner men kom gång på gång tillbaka med konstgjorda! Gud va söt han var! Hahaha. Tillslut fick jag gå och hjälpa honom men då var dem slut! Stackarn.

Nu ska vi hem till mormor och morfar på morsdagmiddag! Tycker det ska bli supermysigt, Hedemora ger mig sånna sommarkänslor! Så ska vi se om jag vågar mig i vattnet också 😉 Har ju inte badat i den sjön på 2 år! Jag som brukade bo i den.. haha. Men jag tar med mig lilldatorn så hörs vi hörrni! 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!