Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första sommarmånaden, näst sista skolveckan

Hejsan!

Ledsen att det inte blev något inlägg under kvällen men jag hade fullt upp hela tiden! Först åkte vi iväg och åt, sedan när vi kom tillbaka var det tårta och jordgubbar och sedan åkte vi igen! Så det fanns inte riktigt någon tid men jag har tagit en del bilder som jag hade tänkt lägga upp. Annars ska jag väl lägga mig i sängen nu och plugga lite och sedan somna. Imorgon är det ny vecka och ny månad. Den första sommarmånaden och näst sista veckan i skolan. Tiden går läskig fort nu. Det är mycket på förmiddagen imorrn, och på eftermiddagen är det kabarén och sen ska jag vara med min Bubbis! 🙂 Men nej, nog om imorgon. För att orka måste jag sova och innan dess ska jag lägga upp bilder så nu sätter jag fart!

Puss!


Fanny pluggar stenhårt.. ahhh panik!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!