Ingen skola, bara plugg

Hej och godmorgon mina vänner

Idag blev det ingen skola för mig. Pratade med pappa och kom fram till det. Jag måste verkligen plugga och jag kommer ingenstans i skolan med dem tiderna och det humöret jag blir på där. Haha. Så idag blir det en riktig pluggdag. Ska göra klart bilden, försöka ta reda på mer svar till genetiken och verkligen plugga in dem jag har och skriva mer på "boken om högstadiet". Cajsa började gråta när hon läste mitt första kapitel igår så jag tror att jag är på god väg! Hahahaha. Ja, iallafall.

Hur mår ni? Jag mår ju sisådär som ni kanske förstår men även superbra. Det är bara två och en halv vecka kvar i skolan! Nästa vecka är sista skolveckan och sedan sista veckan är det bara klassresa, kanotbygge, avslutningsmiddagar osv.. mysimys! Sedan är min tid på söb slut! Även min tid i nian, i grundskolan och i Falun. Huu, nu skrämmer jag upp mig själv igen! Haha, dags för frukost!


Ja godmorgon trötthet och morgonfrilla! Hahahaha, jag bjuder på den 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vart har du köpt din t-skirt? 🙂

    sarah 2009-06-08 22:14:29 http://sarahdogan.blogg.se/
    Svara
  • Hallå 🙂 Jag läste ditt inlägg och kände mig blev lite nyfiken. Vad menar du med att du har kvar kanot bygge? Är det på skoltid? Nu ska även jag plugga, har gött. Btw, kika på filmen ja hitta från mitt plugg
    <a href="http://www.youtube.com/watch?v=WqIHjV1JsA” rel=”nofollow”>http://www.youtube.com/watch?v=WqIHjV1JsA

    Olle 2009-05-27 16:35:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!