Söndag 24 maj 2009

Hej och godmorgon!

Gud vilken natt. Jag vaknade av att jag gallskrek! Jag kommer inte ihåg precis hur allt gick till men jag, jill, tina, jossi, therese och lisa var iallafall instängda i ett fängelse hos dem "onda" som var riddare av något slag och varje gång vi skulle rymma kunde Tina inte hålla tyst utan gick där och pratade as högt fast än alla sa till henne gång på gång att vara tyst så vägrade hon lyssna. Pga det åkte vi fast gång på gång och blev straffade och det straffet lyckades alla få på mig hela tiden. Så när jag vaknade och skrek skar dem i mina fötter med en kniv. Jag visste att jag drömde då och var halvvaken men det gjorde ändå sjukt ont, och sen så skrek jag och vaknade. Hm, och vad skulle allt dedär beyda?

Ja iallafal. Nu är det söndag och sista dagen på 4 dagars ledighet. Det går så sjukt fort men jag orkar inte vara sur över det för det betyder att även skolveckorna går snabbt. 3 veckor kvar nu. Lite små läskigt måste jag erkänna men ändå skönt att bara få sommarlov och slippa allt jäkla plugg! Ja, idag ska jag iallafall städa mitt rum och plugga genetik men framförallt matte vilket jag har sista provet i imorgon. Jag har kommit fram till att mitt rum skulle inte vara stökigt om jag inte hade kläder eftersom att det enda stökiga jag har är att det ligger kläder överallt. Kanske blir bättre med dressingroomet sedan, så blir allt det stökiga där inne istället! Haha.

Nu ska jag leta reda på några passande kläder och börja med städningen. Då är det lättare att plugga sen när man vet att man är klar när man gjort det. Hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!