Lördag igen

Hej på er!

Förlåt att jag inte skrev igår men som några av er kanske märkte så var det fel på min blogg igår. Det gick inte att komma in på den. Ja, iallafall. Jag var med Tina, Therese och Jossi ett tag men vi hittade inte på något speciellt och jag kände mig inte så rolig så Simon kom och följde mig hem. När jag var hemma tyckte han att jag skulle med ut på en promenad sådär mitt i natten och det ställde jag ju upp på såklart så jag lämnade cykeln och väskan och så gav vi oss ut i mörkret och gick runt lite och pratade om saker och ting. När jag kom hem la jag mig i sängen och kikade på Notting Hill tills jag somnade.

Jag känner att jag har en väldigt o-pepp period. Orkar inte speciellt mycket fast än det är helg och allt jag egentligen vill är att begrava mig i soffan framför tv’n med god mat, god dricka och godis. Med det i huvudet får vi se hur min kväll blir. Känns som att det inte gör så mycket då jag kommer vara igång de tre kommande helgerna sen. Seaside nästa, sedan falukalaset och sedan skolavslutning så jag gråter inte precis över ännu en lugn hemmakväll 😉

Jag har spenderat den senaste timmen i badrummet så nu är jag superfräsh så nu ska jag torka mitt hår, sätta på mig kläder och sedan sätta mig och läsa lite bloggar och greja 🙂 Vi hörs senare när jag har något vettigt att säga!

puss

Just nu vill jag bara att det ska vara kallt och snö här, och dra iväg på en resa i tre veckor! Herregud vad underbart!




Bilder från Malaysia 08

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!