Home

Hej på er!

Nu är jag i Falun igen. Jag är trött, uttråkad och behöver göra något kul samtidigt som jag egentligen inte orkar speciellt mycket. Ska se om jag kan hitta någon som vill dra ut på en promenad eller kolla på en film med mig eller nåt. Fast egentligen vill jag kanske bara vara ensam.. men det är ändå fredag liksom! Hm, ja jag får se.

Jag och Cajsa hade iallafall världens otursdag idag. I stort sätt hela shopping tiden gick åt till att få tag på Cajsas pengar, sedan regnade det så mina skor kunde jämföras med atlanten, så var det fel på cajsas kort, vi missade precis pendeln hem osv.. I bilen hem hade vi trevligt iallafall! Vi hade chokladbyteshandel.. hahaha!

Nu frågade Tina och Therese om jag ville vara med dem ikväll och så tror jag att det blir! Var länge sedan jag var med dem på ledig tid nu! Men först ska jag sätta mig och läsa igenom lite berättelseliknande saker jag skrev för något år sedan och försöka få in på datorn. Kanske kan hjälpa mitt svenska betyg, vem vet.. haha. Vet att jag pratat om att visa det förut men det krävs nog att jag läser igenom och fixar till lite grejer först så det ska jag göra nu men vi hörs snart!

Pusss


Nya Fannystilen! Ibland skrämmer jag mig själv med haha.
Det är inte det att jag inte tycker att det är snyggt men det är bara inte jag! Och jag har tappat suget helt efter söta små toppar som jag sprang runt och köpte som en galning förut.. haha, jaja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!