Bildlös

Hej på er!

Vi har tagit massvis med bilder med Cajsas kamera men då ska dem ju självklart inte gå att lägga in på min dator eftersom att hennes mac på något jäkla sätt gjort om allt. Jaja, ni får bilderna imorgon istället. Eller när jag nu får dem.. hahah. Vi har iallafall haft det supermys! Gått fram och tillbaka till affären och köpt fika och godis, kollat på huset, promenerat och badat i plastpåsar! Japp, ni hörde rätt. Vi ville bada och hade inga badkläder eller extra underkläder så vi gjorde snygga små dresser av ICAkassar. Det var ju meningen att ni skulle få se det nu men nej, det gick ju tydligen inte då. Haha. Det var iallafall superskönt i vattnet och jag var i tre gånger medans Cajsa var en fegis och tog en hel evighet på sig! Hehe.

Nu ska vi sätta på någon av filmerna vi har hyrt. Vi har She’s all that och Cash Back som vi hade tänkt se ikväll! Finns faktiskt inte mycket annat att hitta på här på kvällarna när huset är tomt och vi endast har lite sängar här och där och allt annat står ihoptryckt i matsalen där nere.. haha. Sedan blir det väl middag också, något jag och Cajsa sett fram emot sedan innan lunch!

Men nej nu ska vi göra något vettigt här med våra turbaner på huvudet! Haha, vi hörs någon gång! Och förlåt för bilderna igen, men jag kan lova er att dem är grymma så ni har något att se fram emot 😉 puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!