Legg, mobil och tapeter.

Hi there

Jag fick gå tidigare ifrån so’n och sprang ner till stan för att hinna innan banken stängde. Där fixade jag och pappa ett legg till mig och sedan gick vi och beställde mobilen så jag får den på onsdag! Nice nice 🙂 Sedan följde jag med mamma och valde tapeter till huset men tappade humöret ganska fort men då ringde Calle och roade mig den timmen vi var kvar där och sedan kom jag äntligen hem! Nu ska jag sätta mig och plugga non stop i 40 minuter. Blir so-skrivning, det jag missade på lektionen idag. Sedan ska jag äta lite och sedan läsa Gen-etik.

Fanny – Mamma kolla denhär tapeten! Den är ju perfekt till dig, du kan till och med klappa den! (håller upp en röd sammetstapet med silvermönster, otroligt ful)
Mamma – *ger mig världens mördarblick*
Fanny – Om blickar kunde döda…

Ikväll ska jag se Twilight med familjen! Så då har ni ett vrak framåt "godnatt-inlägget" för som sagt så mår jag verkligen psykiskt dåligt av den filmen och historien! Blir helt fast. Haha, därför blir jag även sjukt sur när jag ser någon av karaktärerna på ett tidningsomslag eller hittar något om det på internet för då börjar jag tänka på det och fastnar.. herregud ja.

Nej nu vill jag ha en macka och komma igång med skrivandet så jag kommer en bra bit påväg nu, den här fördjupningen ska bli grym!

pussssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!