Lycklig, grym, smart & singel

Alltså, nu har jag sådär så jag bara måste skriva av mig igen. Jag är så sjukt lycklig så det är stört. Jag mår så himla bra och även om något går fel så blir det rätt! Allt blir verkligen bra och blir det inte det är jag tillräckligt grym för att göra det bra! Allt går bara man vill. Jag har världens bästa vänner, jag har helt slutat bry mig om onödiga saker så som rykten och skitsnack, jag ska snart flytta till stockholm och det kommer bli grymt, men framförallt är jag helt totalt singel. Jag har inte vart såhär fruktansvärt mycket singel på 2 och ett halft år. Och det känns underbart!

Jag kan liksom göra vad jag vill. Jag behöver inte oroa mig för något, man slipper onödiga bråk och man får sjukt mycket tid över till vännerna! Det har alltid vart något. Även om jag inte vart tsm med någon så har det vart någon "på g" osv men nu är jag helt helt helt fri! Och det tänker jag fortsätta att vara.

Jag kan inte tänka mig in i situationen som dem som inte är nöjda med sig själva. Måste man inte bli fruktansvärt begränsad då? Jag menad, jag är så pass utåtriktad och glad som jag är pga att jag är så sjukt trygg i mig själv. Jag vänder på allt så att det blir positivt. Till och med negativt menade saker kan jag vända på. Ni måste acceptera er själva som ni är tjejer och killar, seriöst, jag menar det verkligen. Ni måste träna upp självförtroendet och självkänslan för det är sån fruktansvärd brist på det där ute. Shit, jag älskar den! Jag kan göra vad jag vill! Jag är bäst!

Men ni som blir nedtryckta pga att ni har bra självförtroende och råkar säga eller skriva att ni tycker om er själva och tycker att ni är bra. Det är bara för att dem med dåligt självförtroende inte kan förstå. Eftersom att dem värderar sig själva längt under alla andra kan dem inte förstå att vi inte tycker sämre om andra för att vi tycker om oss själva. Det är så det är. Bara för att jag är jag, och ni vet vad jag tycker om mig, men det betyder inte att jag tycker att jag är bättre än alla andra? Inte ALLA andra iallafall. Ni som reagerar nu kan man ju säga vad man vill om

LYCKLIG, GRYM, SMART, OCH SINGEL,
THATS MEEEEEEEEEE 😉 hahah




PUSS MINA FINA LÄSARE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!