You know you like it.

Helojj gott folk!

Nu är jag hemma efter mycket frisk luft i lungorna med Cajsa och Milton! Vi drog ner och hyrde dedär filmerna jag inte fick hyrda tidigare idag när det var stängt, ni vet. Så gick vi och pratade om allt mellan vår blåa himmel och bruna jord. Hon berättade om hur det är att praoa på sjukhuset vilket hon gör nu! Verkar mycket spännande, helt klart roligare än min sjuka må jag säga..

Jag förstår inte hur ni så desperat försöker leta efter hur jag "härmar" andra bloggar? Som nu när jag fick en kommentar om att jag hämade Dessie för att jag skrev att jag och Cajsa hade bråkat innan vi blev vänner? Ursäkta men men tror ni att det var hon som "uppfann" att bråka med någon och sedan lära känna den eller? Nej för det har ju hänt? Långt innan hon ens skrev det i sin blogg som jag förövrigt inte ens har läst på ett bra tag. Gusch, detta ger mig oönskat damp! Hahahha, det var ett fint sätt att uttrycka sig på, hehe. Nej men dehär är nog det sista jag tänker skriva om negativt laddade kommentarer, nu bygger jag upp superväggen igen så ägnar jag dem inte ens en tanke 🙂

Imorgon är det ju Rock in frio som jag från början skulle vart med på om ni minns det men min hals mår ju då inte så bra så vi fick helt enkelt skippa det i år. Men om jag känner mig frisk nog ska jag gå dit och kolla iallafall så jag kan få ge mina tvillingar en efterlängtad kram! Har inte träffat dem sen i torsdags! Eller jo, vi "utbytte blickar" i aulan under provet idag.. hahha. Men sen drog jag hem innan dom var klara. Jaja.

Nu ska jag gå och lägga mig hos min älskade lilla pojkvän i sängen och kika på någon av filmerna jag hyrde men ni gott folk, ni och jag, vi hörs imorgon vi! 🙂 puss på er!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hahaha sorry för att jag missade kommentera med mitt namn, då hade du nog tagit hånningen lite bättre;P hehehehe, men vaddå var det inte dessie som uppfann de?…:S

    Ylva 2009-05-06 19:02:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!