Längtan

Hej på er!

Här är jag igen, mätt som en jag vet inte vad. Jaja, iallafall! Nu sitter jag och väntar på Pappa samtidigt som jag försöker plugga spanska. han får helt enkelt gå med papperet vid shoppingen idag så måste jag klara av en ny mening innan jag får gå in i en affär eller något! Haha, det kommer ju funka iallafall. Ja, vi ska som sagt tillbringa dagen på stan och klockan 6 börjar det på Kunskapsgymnasiet och när det är slut blir det hemgång till Falun igen! Är det någonstans jag inte längtar hem ifrån så är det här alltså. Så det är ju tur att det är hit jag ska flytta! Hahha. Jag längtar verkligen nu, tror att det kommer bli toppen och gud va kul när mina små sötnosar från Falun kommer och hälsar på! Och för er, så kommer det ju bli betydligt mycket mer att blogga om.. haha

Nej nu känner jag en stakr längtan efter att borsta tänderna, men vi får se när vi hörs nästa gång!

Pussisar på er!


Det är tur att jag inte får sånhär frukost varje dag. Då skulle jag bli tjock!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är fet.

    2009-04-28 17:22:10
    Svara
  • Ärligt talat så tycker jag att du äter väldigt onyttigt mest hela tiden.

    2009-04-28 15:43:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!