Godmorgon Stockholm

Godmorgon på er!

Nu har jag stigit upp ur sängen och precis börjat med sminkningen. Snart ska jag ner och äta frukost och sedan kika igenom spanskan i väntan på att Pappa ska komma tillbaka! Kommer aldrig att lära mig dendär skiten tills imorgon.. men men! Ska det verkligen gå så gör det det.

Jag är helt täppt i näsan! Tror att jag börjar bli förkylöd, kände av det i halsen redan igår. Men just nu FÅR jag bara inte vara sjuk så det får helt enkelt vänta tills nästa vecka om den vägrar ge sig!

Nej nu ska jag sminka mig och äta frukost som sagt men vi hörs snart!


Inte så fint väder här idag men jag är glad ändå! Dessutom ser det ut som att det ska spricka upp senare (=

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!