Huset i Norrviken

Hejsan!

Nu är jag tillbaka på hotallet igen och är dödsdtött. Vi åt snabbt på Max innan vi drog "hem" till Norrviken och kikade igenom huset. Jag skulle mäta väggarna i mitt rum men smart som jag är hade jag tagit ut mätgrejerna innan vi åkte, haha. Det huset är verkligen hur fint som helst! I’m in love.

Imorgon blir det lite olika tror jag. Pappa ska upp tidigt och kolla nåt på sitt förra och blivande jobb och jag ska sova ut lite och sedan upp och äta frukost, göra mig iordning och plugga spanska! Sen blir det lite shopping! Wie. Och så kunskapsgymnasiet på kvällen!

Nej nu vill jag lä’gga mig och läsa igenom lite kataloger jag fick med mig idag och sen sova men vi hörs imorgonbitti!

Natti natt!


Lite mörkt men lika mycket att älska! hah

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ser ut som pippi huset, !

    2009-04-28 18:31:58
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!