Framme och redo för middag

Hej på er!

Nu har voi precis kommit till hotellet och ska iväg och äta middag någonstans! Gott gott. Det gick hur bra som helst på Jensen. man blev separerad från föräldrarna och nästan alla gick i sina bestämda kompisgrupper så jag stod och pratade med lärarna i 20 minuter ungefär, dom var hur trevliga som helst och verkar verkligen hur bra som helst. En av dem sa direkt "Nejmen, är det dalmål jag hör?" Haha, busted. Hur kan folk höra det på en gång?! Jag tycker verkligen inte att jag har någon dialekt. Jaja, sen iallafall så stod jag och pratade med en annan tjej som var där med sin pappa som var fast på samma ställe som min. Hur trevlig som helst hon med! Tror dehär kommer att bli toppen

Men nu ska vi ut, men vi hörs senare ikväll!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Får du aldrig panik över att du ska lämna falun, hela din trygghet och allt du känner? Här har du ändå din plats?

  2009-04-27 22:22:55
  Svara
 • har du köpt ngt där? 🙂
  vad är det i Paris Kate & I påsen ? 🙂

  2009-04-27 20:22:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!