Underbara söndag

Hej på er!

Gud va det blev kväll fort! Helt sjukt. Jaja, nu på kvällen ska jag städa mitt rum, sätta in lite foton i album, planera mitt blivande rum och dressingroom med mamma och kanske en promenad! Jag bara älskar söndagar när man inte har något plugg. Eller, snare söndagar när man har glömt sitt plugg i skolan, haha!

Imorgon åker jag ju till Stockholm också över en natt. Ska kolla båda skolorna, huset, och stan såklart med Pappsen! Ska bli hur mysigt som helst. Så en dag blir jag borta ifrån skolan så det blir bara två skoldagar för mig denhär veckan! Ledig tisdag, torsdag och fredag + helgen så!

Nej nu luktar det mat, fast jag är inte det minsta hungrig efter picknicken.. jaja!


Kan ni gissa vem det ska föreställa? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!