Till Mimms!

Nästa helg ska jag ner till Mimmslåg! <3

vi står ut med varann år efter år!

                                          

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • fanny! jag älskar din design! har du gjort den själv? åh du är en så fin och o tjejpå alla sätt och vis. vet du vad jag tycker? jag tänkt på det länge att du och jag kanske skulle träffas och ta en fika. Prata om våra bloggar och diskutera hur vi ska göra för att nå upp till våra läsares förväntningar. om du tycker som jag kan su bara skriva. du & jag är ett fint café eller vad säger du?

  2009-04-26 21:03:10
  Svara
 • fanny! jag älskar din design! har du gjort den själv? åh du är en så fin och o tjejpå alla sätt och vis. vet du vad jag tycker? jag tänkt på det länge att du och jag kanske skulle träffas och ta en fika. Prata om våra bloggar och diskutera hur vi ska göra för att nå upp till våra läsares förväntningar. om du tycker som jag kan su bara skriva. du & jag är ett fint café eller vad säger du?

  sassa thörnell 2009-04-26 21:01:30 http://hooot.blogg.se/
  Svara
 • Gud va gulliga, vem är du?

  alice 2009-04-26 19:43:16 http://www.teenytuss.blogspot.com/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!