Lördagkvällen

Hej!

Gud va sent jag vaknade idag! Direkt när vi vaknade satte vi på filmen vi inte orkade se klart igår, sen gick vi ut och åt frukost (jag drack upp ett helt jokkpaket) sedan satt vi och pratade med mamma ett tag och sen gick Anna hem så tillslut kunde jag sätta mig här och skriva! Nu smsade Jossi nyss och jag ska tydligen med på en picknick vid kålgårn snart så jag ska bara sätta på mig lite kläder och sedan dra dit. Orkar inte smink och sånt idag känner jag, min hy behöver vila!

Så igår var lite snurrigt. Först åt vi middag och allt, sen gick jag och Anna ut på en liten promenad och sen gick vi tillbaka hem och hämtade upp Niklas och gick upp till Lisa. Där var alla flickor + några till och efter några minuter drog vi vidare. Alla trampade på sina cyklar eller satt och kämpade med att hålla ut benen på pakethållaren men jag och Maria satt och stekte bak på Victor och Philips moppar! Hehe, så går det när man inte har några benmuskler! Ja iallafall, så åkte vi runt lite och det verkade rätt dött så vi delade upp oss och hälften åkte upp till hoppbackarna där Dan Bubbis var och väl uppe så gick alla till Åsbo så vi slutade med Dan, Martin 1, Martin 2, William, Jocke och Adam där med leriga och blöta fötter. Sedan sa vi hej till Petter, kastade Fannys mobil i leran, satt på en väg och gick hem! Så kan det gå en lördagkväll i Falun! Haha, jag längtar här ifrån just nu.

Nej nu ska jag sätta eld i rumpan och klä på mig men här får ni massa bilder från igår!

puss


Middag!


Niklas såstaging


Mumsi


lillebror! <3


Bästa vän <3


Värmeee


Annsipanns


glasss


Stek 1


Stek 2


Stek 3


Tjejer


ylviiis


Lalaaa


Bubbis är ett huvud för långt alltså..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • De var ju de man va 😉

  D 2009-04-26 17:49:05
  Svara
 • Hej på dig! Jag hittade en blogg som hade tagit ett par av mina bilder och sagt att det var hennes. Men nu såg jag att hon också lägger upp bildr på dig och skriver att det är hon. Du kanske ville veta det tänkte jag..http://vaanessaas.blogg.se, hete bloggen.
  Btw, så älskar jag din blogg!

  Sofie Eriksson 2009-04-26 16:38:10 http://myrocknroll.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!