Stekdag

Hej!

Och förlåt för den hemska uppdateringen idag men jag har tänkt skriva flera gånger men något har kommit ivägen hela tiden! Först när jag kom efter att ha solat så blev det jätte snabbt för Jossi kom och vi drog och köpte glass och satt och åt i solen, sen när jag kom hem tänkte jag skriva igen men då var jag tvungen att skynda mig om jag skulle få duschen. Sen skulle jag skriva igen men då sa Simon att han var vid mig så jag slängde på mig det första jag hittade och sprang ut osminkad och i vått hår och var med honom ett tag, och nu är jag här och alla gäster kommer om 2 min och jag är inte klar!

jag har lite klädproblem.. nu när det väl är varmt, så är det ju helt omöjligt att välja VILKEN klänning man ska ha! Jag vill ju allihopa på mig samtidigt! Haha, jaja nu måste jag sminka mig!

Hörs senKommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • haha jossi e så ful 🙂

    terran t teritan 2009-04-25 19:24:59
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!