Stek på altanen

Hej och godmorgon!

Här sitter jag och tinis och steker på altanen! herrejesus vad varmt det är alltså! var tvungen att dra öäver markisen nu för att jag skulle klara av att koncentrera mig på att skriva dehär inlägget, plus att det var helt omöjligt att ta bilder då dom blev helt vita! Dagen idag ska jag spendera här på altanen och steka steka steka så jag blir lite brownie, så får jag se hur det blir ikväll. Ska vara med Annsipannsi iallafall men antringen är vi här och äter med familjerna och kusinerna som planerat eller så drar vi upp och grillat med söbflickorna hos Lisa. Vi får se. men nu dör batteriet här snart men vi hörs senare!

puss och stek noga nu kära läsare


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!