Fanny & Tina fight, kvällens

Hej på er!

Nu är jag hemma och dödstrött. Känns som att jag inte ens kan pricka tangenterna för att jag bara vill lägga mig i sängen och somna. Kvällen var udda, somrig och glad. Vi har vart ute hela tiden vilket har vart trevligt för det mesta förutom det att jag och Tina startade en ganska rejäl fight och sen drog jag och Nick hem, fast hon skulle sova här.. Haha, herregud. Men jag ringde henne för ett tag sedan och hon sa förlåt för det hon gjorde som gjorde mig förbannad och jag kan inte vara sur på den tjejen så nu är det löst igen. Så hon får komma in när jag somnat sen eller nåt för jag orkar verkligen inte dra ut igen. Fast något avsnitt ska jag sätta på nu och mysa ner mig i sängen till. Men så Tina, nu vet du att jag inte menade det när jag bad dig dra åt helvete (a) hahahha! Jag och Tina har typ inte bråkat på 2 år så det var lite mysko, fast det fanns bra anledningar. Jaja, nu lockar sängen vill jag lova!

vi hörs imorgon, då ska det bli ännu varmare än idag! Steeeeeeeek


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!