Svar på kommentarer

fetaste armarna på länge hööruduuuuuuuuuu ! :S

Ja jag är biffen!

Hej!
Jag läste testet, och du skrev att "saker du hatar – dålig hy" menas det att du hatarpersoner med dålig hy också? :S
för jag har haft väldiga problem med acne, men det är ju inget jag kan rå för? jag har fått medicin för de och nu är de bättre, men jag kan ju inte rå för att jag fick de? :O
Puss <3

Men nej självklart så menade jag inte så! Jag har haft jätte mycket problem själv och har fortfarande en del och det var det jag menade, dem dagar man vaknar upp med "ohyra" som jag kallar det, här och där. Man får väl trösta sig med att det är väldigt vanligt och att det går över 🙂

Ta bort den färgade bilden p dig. den ser inklippt och tattig ut
Den är inklippt, så det kan bero på det! Det blir för tomt utan, har provat, och jag och mina photoshopskills är liiite begränsade 😉 haha

snygg men du borde ta bort texten "the life of anny staaf" som står via bloggen om du fattar

Den texten syns bara när man läser via Bloglovin’ eller är inne på ett speciellt inlägg och det kan man inte få bort.

kommetnerar du dina kommetnerar själv elelr eftersom alla är anonyma??

Nej men en bra fråga är det! Varför är ni anonyma? Det är ju inte så att jag kommet fatta precis vem du är bara för att du skriver "Maria" eller "Lina"? Det är jobbigt när ni är anonyma av två anledningar. Alla kommentarer blir likadana så man missar många som bara finns där men som man aldrig ser, plus när folk frågar om saker så är det nästan omöjligt för mig att svara om jag inte tycker att det rör flera. Får ofta kommenaterer som "för på min blogg.." då om ni har en blogg, länka bara så jag kan svara? Sluta vara anonyma så jag inte missar era kommenatarer hörrni!

Hej jättefin blogg!
måstebara säga att ditt hår är så himla fint!
kan du inte göra en video eller skriva hur du gör för att de ska bli så? 🙂
Hoppas du har en bra dag och fortsätt skriva och fota lika fint föralltid:D
kram
Det finns en under "videos" 🙂

du har använt paint på nerdersta bilden?
Paint is the shit! Vad är det för fel på det? :s

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • till kommenatern ovan: på min så syns inte "the life of fanny staaf" så det kanske är som hon säger att det bara syns om du läser bloglovin eller är inne på ett speciellt inlägg?

    Sabina 2009-04-23 19:17:48
    Svara
  • du kan visst få bort "life of fanny staaf" om du går in via kodmallarna. designadinblogg.se ftw

    2009-04-23 18:40:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!