Svar på kommentar

jag om Ingen vidare matlagning:

gud va du är känslokall som inte skriver någonting om Joakim Enefors..

Ursäkta men vad är det som är fel på dig? Är jag känslokall för att jag inte skriver om en människa som dog? Hur i helvete gör det mig känslokall?! Jag kan bry mig fast jag inte skriver något om det i min blogg? Min blogg är inte mina känslor. Jag har vart riktigt chockad över dehär men vet du vad jag lägger den energin det hade tagit att skriva om det i bloggen på? Jag tröstar mina vänner som kände honom och som är helt förstörda. En av dem var fan med honom när det hände så jag tycker att du bara ska vara tyst nu för jag bryr mig sjukt mycket fast jag inte kände honom. Jag kommer närvara på minnesstunden på stan imorgon. Inte bara för att visa att jag bryr mig utan för att finnas där för de jag bryr mig om och vars liv kommer förändras helt pga dehär. Det är sjukt hemskt när sånthär händer, hemskt och orättvist. Men jag tänker ta hand om de som fortfarande lever så får de långa bloggtexterna komma ifrån de som kände honom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Håller med dej, på bloggen lägger man inte ut alla sina tankar och känslor.

  2009-04-24 16:20:47
  Svara
 • nej jag tycker att du har helt rätt…
  man kan visa att man bryr sig på andra sätt än på bloggen! du gör inget fel alls! helt rätt!

  2009-04-24 16:13:22
  Svara
 • patetisk du e

  2009-04-23 22:22:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!