Ingen vidare matlagning

Hej på er!

Jag och pappa skulle laga mat och det blev i stortsätt katastrof.. Jag råkade ha bikarbonat i grädden (nått jäsande pulver), soppan blev överkokad och pappa var nästan värre än mig på att steka pankakor. Men det gick ju det med! Haha. Men när vi lagade maten så var radion på så pratade dem om att sola topless så var det någon som ringde in och sa "Jag förstår inte ens varför man ska sola topless överhuvudtaget. Det är ju inte så att det blir svalare att ta av sig toppen". det var nog de dumaste jag någonsin hört någon säga. Man tar ju inte av toppen för att det är varmt, utan för att inte få ränder herregud! Var nära på att ringa in och skrika lite där.. haha. Jag är aningen lättirriterad idag.


jag håller mitt "bara godis på helger" jätte bra faktiskt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • gud va du är känslokall som inte skriver någonting om Joakim Enefors..

    jag 2009-04-23 19:58:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!