Good morning sunshine

Hej på er och godmorgon!

Jag vaknade i tid idag med, hur skönt som helst! Men inte var det piggt inte.. Haha, helt sjukt va tröltt jag var, höll på att somna i duschen men nu är jag pigg och glad! Nästan iallafall.. Jätte uppstressad inför provet som börjar om en halvtimme men jag får helt enkelt göra mitt bästa. Går det så går det bara.

Idag ska jag göra klart engelskan och sedan bara ta det lugnt och njuta av att plugget är slut och att det snart är helg. Jag hoppas på att denhär helgen blir grym!

Nu måste jag sätta fart och äta klart min frukost men vi hörs när jag kommer hem ifrån skolan 🙂 puss på er!


JOKK! <3


Nya armbandet 🙂


Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • sjukt fin tröja du hade idag 🙂

    emma spåls 2009-04-23 23:29:43
    Svara
  • fetaste armarna på länge hööruduuuuuuuuuu ! :S

    2009-04-23 11:26:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!