Antagen!

Hej jag är hemma surpuppor!

Förstår inte hur ni kan ha så mycket negativt och ont innom er nu på våren när det är så sjukt skönt ute och alla bara sprutar av glädje! Jaja, ta ut det på mig bara 😉

Matteprovet gick nog jätte bra tror jag! Kändes så iallafall, det var mycket enklare än jag hade förväntat mig. Så nu ska jag sätta mig direkt och göra klart engelskan så jag bara kan slappna av och ta det lungt sen!

Gissa vem som blev antagen till både Jensen och Kunskapsgymnasiet med god marginal? Jo jag! Gud vilken lättnad det var kan jag lova. Nu är det bara att minst hålla betygen egentligen, men jag ska ju alltid tävla med mig själv så ska nog lägga ner energi på höjningar iallafall! Man kan aldrig vara helt säker 🙂

nej plugg nu, hörs snart! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Grattis! Jag visste att du skulle klara det! 🙂

  cajsi 2009-04-23 19:49:38 http://cajzas.se
  Svara
 • Goodjob! 🙂
  Plugga inte sönder dig bara, för betygen i 9an blir meningslösa sen när du har kommit in på det program du vill komma in på!

  2009-04-23 15:28:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!