Allt ni inte vet

När man bloggar om sitt liv tar folk förgivet att dem har rättigheter på den personens direkta privatliv, men icke sa nicke. Eller, icke sa Fanny. Ni skulle bara veta hur mycket jag håller undan ifrån er som ni säkert hade tyckt det var jätte kul att se och läsa om. Men också det att ni är så fruktansvärt nyfikna, som alla frågor om "älskling". Nja ni kära vänner, där får ni leva med mysteriumet!

Man kan inte säga allt av många anledningar men jag menar, tänk om jag öppnade mig själv här med alla mina tankar och känslor. Då skulle jag sätta mig själv i en sits där vem som helst skulle kunna såra mig. Nej, men fortsätt fråga ni för en del kan jag ju faktiskt svara på!


Ett exempel
Mja, vem är den rosa mystiska killen?! hahahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • är det där fredrik också?? 😀

  2009-08-11 15:59:16
  Svara
 • jag ser nog vem det är.. rosa pantern!
  haha, nej tråkigt skämt.
  haha jag är nog sämst =p

  aalexx 2009-04-26 14:10:16 http://typpalexandra.blogg.se/
  Svara
 • hahahaha man ser ju LÄTT vem det är, men jasssåjassså ni två har ihop det, good luck då fampis! 😀

  2009-04-24 19:47:25
  Svara
 • hahahahahhaa fyfan va taskigt!! inte för att jafg blev nyfiken eller nåt…

  jjjjjjjj 2009-04-24 19:18:01
  Svara
 • nån med en klocka och en hand lika stor som en dockas? :O

  2009-04-24 10:38:38
  Svara
 • Varför vill du inte berätta om "älskling?"
  Det verkar som att du skäms över honom och att ingen ska få veta vem det är ?! x)
  när man gillar nån ska man väl vara stolt för det och vilja visa upp det för helavärlden?:O eller`?

  ............ 2009-04-24 09:45:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!