Värdera dig själv högst

Ni vet ibland när man lär känna någon och allt är bra och man verkligen känner ett förtroende för personen och den sprider glädje. Det är lätt att dras med då, i glädjen. Man vill inte låta någonting komma emellan så vad folk än säger så vägrar man tro på dem för att skydda känslan av att det är lätt. Sedan visar det sig att personen inte alls var som man trodde, och att den inte har något bra inflytande överhuvudtaget.

Jag har fått frågor om jag och Jimmy är tillsammans, eller vad vi är och nej det är vi inte. Visst får jag erkänna att vi var mer än vänner ett tag men som jag sa, ibland gör någon en så glad så man blir blind för vem den är. Därefter bröt jag det. Jag ville inte bli inblandad i en hel del saker som hade kommit med, och framförallt inte utsätta sig själv för de skadorna som hade kunnat komma med. Usch, vet inte riktigt vad jag ska säga för jag vill verkligen inte hänga ut folk negativt i bloggen vad den än har gjort emot mig och andra. Men dehär står jag för och jag är glad att jag fått den styrkan att jag kan bryta när jag känner att det inte är bra för mig. För ungefär ett år sedan så lät jag folk jag tyckte om behandla mig ganska illa, men de erfarenheterna och självförtroendet har fått mig att förstå bättre. Man kan inte ta emot sån skit som man inte förtjänar.

Jag kom ur en "relation" riktigt förstörd och trasig en gång. Jag hade helt tappat bort mig själv, min personlighet och min vilja. Men när jag kom ur det och hittade tillbaka till vem jag var helt på egen hand så byggdes självkänslan, självförtroendet och tryggheten upp igen och då lovade jag mig själv att jag skulle vara rädd om mig själv. Skydda mig själv från dåliga personer, situationer som kunde orsaka skada osv, och det håller jag fast vid! Man måste värdera sig själv högst, tänka på sig själv i första hand för man kan inte ta hand om någon annan när man själv behöver tas hand om. Då blir allt bara fel.


Jo visst ser jag glad ut, men dedär var en riktigt jävlig period och jag tror jag kände andra bättre än vad jag kände mig själv. No Fannystyle! Ni kan ju se på bla sminket hur sjukt osäker jag var.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • grymt snygg design nu fanny! 😀

  hanna says: INGET JÄVLA SKITSNACK! 2009-04-22 22:58:54 http://ingetskitsnack.devote.se
  Svara
 • jag behövde höra det här just nu.. tack tack tack tack, jag uppskattar verkligen sånna där texter som är så nära inpå.
  mer sånt (om det inte är för jobbigt) så hittar osäkrare också en anledning att följa din blogg..
  får vi som har dåligt självförtroende känner oss lite underlägsna (även fast det inte är din mening med bloggen) pga ditt vackra utseende och enorma självförtroende..
  tack fanny, du gjorde min kväll :*

  2009-04-22 22:29:04
  Svara
 • grym design, måste vart en bra smakrådare =D

  2009-04-22 22:27:32
  Svara
 • sjukt snygg design nu!

  2009-04-22 21:57:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!