Sjukhus skrämmer livet ur mig

Heej på er!

Förlåt att jag inte skrivit men jag har vart nere på stan med Cajsa och har inte mått något vidare alls. Fick veta imorse att min älskling låg på ett sjukhus någonstans. Jag kunde inte göra någonting annat än sitta där och stirra på mobilen med den jävla klumpen i magen och skaka. Herregud va orolig jag var, visste inte alls vad som hade hänt eller hur illa det var. Men nu är han hemma iallafall så det känns lite bättre, men inte bra. Gör det ont på min älskling gör det ont på mig med! Usch, sjukhus skrämmer livet ur mig.

Iallafall, denna oro slutade i tröstshopping. Hjälper i alla lägen! Haha, lägger upp snart! Efter det ska jag skynda på med att läsa igenom massa matte och skriva en engelskarecension så jag hinner hålla på med designen ikväll! 🙂 Så fortsätt säga till om vilken bild ni tycker.

När jag satt i skolan var det en som sa en grej som fick
mig att tänka på att, tänk om han skulle dö. Vad skulle
jag göra då? Dö med? Det gick inte att föreställa sig seriöst,
jag skulle vara så jävla förstörd så jag hade gett upp
allt som var värt någonting. Det måste nog vara min största
skräck, att någon jag älskar ska dö ifrån mig.. usch.
Calle nu får du allt ta och lova mig att du ska leva! För
dör du så dör jag med dig! Punkt slut. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • såå du å calle är ett par? 😀

    2009-04-22 18:30:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!