Hata onsdagar

Godmorgon!

Här sitter jag i köket ochn äter frukost. Jag vaknade tidigt idag av någon anledning som jag intew kan förstå då jag knappt sov inatt. Cajsa ringde av privata anledningar så jag pratade ett tag med henne och sen var det Calle! Men tillslut somnade jag iallafall och vaknade faktiskt när jag skulle gå upp. Helt sjukt då jag alltidn vaknar minst en halvtimme försent. Det var så sjukt skönt att ha tid på sig nu på morgonen. Kunna ta sig tid med sminket, tänka på vad man kände att ha på sig för kläder och faktiskt ha en chans att göra någonting åt håret! Hah

Ja, idag är det lång skoldag. Slutar 10 över 4 om allt går som planerat. Men klockan två är det "tårtkalas" för framtidspiloterna så där försvinner ju lite tråkig lektionstid iallafall, haha. Det känns jätte skönt att jag faktiskt är i tid med dehär arbetet, bara recentionen kvar i engelskan nu! Och så gå igenom stavningen och gramatiken grundligt också förstås.

Nu ska jag borsta tänderna, NOGA!

Hörs senare

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!