Thinking in english

Heeej

Nu var boken slut.. vad ska jag göra nu då?! Hahah. Ska nog sätta igång direkt med att skriva något om boken så jag slipper sitta med alla tre delar på torsdagkväll. Ska nog börja med grunderna på dagboken man ska skriva utifrån en av karaktärernas perspektiv. Usch, jag hatar verkligen att skriva saker på engelska men på tal om det språket så har jag börjar TÄNKA på engelska. Det är så sjukt frustrerande, och jag drömde på engelska inatt också! Well, då lär det väl gå lättare att skriva skulle jag tro.

Jag tänkte lägga upp lite (väldigt dåliga) bilder på mitt nya rum senare! Det var bror min som fotade sist han var i nya huset och det ser mer ut som att han har fotat möblerna i rummet men lite ser man iallafall! Gud vad jag längtar tills det är ommålat och klart där så jag ska få möblera med mina möbler och idéer!

Until then,

KISSES!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!