Sova med smink, ingen höjdare

Hej och godmorgon!

Gud va äckligt måste jag bara säga! Jag vet inte riktigt vad som hände men igår när vi sett klart första filmen så låg vi och pratade om vad vi skulle göra efter att vi tvättat av sminket, och sen vaknade jag NU?! Med sminket och kläderna på! Herregud va äckligt måste jag bara säga! huu. Det första jag gjorde när jag vaknade var att springa upp, tvätta av sminket och smörja in ansiktet i 100 vårdande krämer. Sedan blev livet mycket enklare! Haha

Ja iallafall, nu är det söndag och sista dagen på lovet. Känns ganska surt om jag ska vara ärlig men nu ska jag och Cajsa äta frukost till film och sen ska jag plugga hela dagen! Och med plugga menas att läsa engelskaboken och det har jag ju allt annat än någonting emot.. hahaha. Får se om jag kanske orkar räkna några mattetal också men det tvekar jag på.

Ja, inte smink idag iallafall! Inte efter den hemska natten mitt ansikte måste ha haft helt inkladdat. Fast tror inte att det var så mycket för jag sov på en vit kudde och det fanns inte en fläck så.. Nej nu vill jag ha frukost men vi hörs senare kära läsare!

puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • kommetnerar du dina kommetnerar själv elelr eftersom alla är anonyma??

  2009-04-22 19:32:35
  Svara
 • Varför är alla dina kommentarer anonyma? .. 😛

  2009-04-20 19:59:48
  Svara
 • du har använt paint på nerdersta bilden?

  2009-04-20 19:04:12
  Svara
 • gud du behöver verkligen inget smink fanny?
  du är så otroligt vacker i allt. Och då är det bara onödigt att "slita ut huden" när du endå inte behöver det. Du är otroligt fin och du passar i allt och alla stilar! Fördel för dig! 😉

  2009-04-19 17:34:19
  Svara
 • Hej!
  Vilken snygg blogg du har!
  Passa på att anmäla den till Veckans Blogg, vinnaren belönas med en länkning!

  Mirry 2009-04-19 17:21:35 http://www.arntyochmirry.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!