Losing you

Hej och godmorgon!

Jag klev ur sängen för en timme sen och sen dess har jag duschat och gjort mig iordning! Nu ska jag städa upp i rummet inför visningen och äta frukost innan det bär iväg till loppisen. Ska bli skojskoj, och skulle tro att jag kommer tillbaka mellan 2-3. Men tills dess får ni ha det så bra!

puss

All I have is you
and it’s all that i’m breathing for
All I need is you
Now I can’t make it through

I am not prepared to be strong

I just can’t belive
I’m losing you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • din blogg var mycketmycket bättre förut, nu är du och din desaign som blondinbelle.

    bli gamla fanny igen? snälla, dn var bättre och roligare

    pussen 2009-04-18 09:16:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!