Loppis

Hejsan,

nu är jag hemma igen, 1000 kr och 3 filmer rikare! Hur kul som helst 🙂 Det gick jätte bra allting och jag hade superkul. Man tjänar liksom pengar på skräp, jag menar, jag hade slängt allt dedär annars. Det är andra gången jag står på en loppis och det är verkligen värt tiden! Jag menar, jag och Jonatan delade ju ändå på allt. Så jag vill verkligen tipsa er om dehär! Ta upp skit ur källaren som bara ligger där, barnsaker som ni ändå aldrig kommer använda igen men inte vill kasta bort. Gossedjur gick bäst för vår del, fast vi hade ju ett antal tusen också.. haha.

Jaja, anyway. Vi hade ju tre familjer här och kollade idag och huset är helt överstylat! Mer än vanligt. Jag vågar typ inte röra någonting här hemma, känns som att gå runt i en inredningstidning! Haha, mamma..

Nu ska jag sätta mig och läsa min engelskabok ett tag 🙂 hörs snart!


Sälja, sälja!


Lunchen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!