Faluns lucky day, Fannys ben!

Tillbaka!

Det tog ett himla tag för oss måste jag säga, men godiset var helst klart värt det! Nu ska vi mysa ner oss i sängen till första filmen och ha toppmys! Mötte mina andra halvor + söbgänget påvägen hit! Usch vad jag saknar dem, speciellt mina twinsies! <3 På måndag börjar det konstanta umgänget med dem igen! Dumma lov alltså, haha.

Vi får se när vi hörs gullepluttar, puss


Sedan när vi var ute fick jag lite större "byxproblem" så jag slutade byxlös! Haha, Faluns lucky day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hihihihihihiih Fanny en sån där bild la kissie upp för 2 dar sen..;);););););););)

  Ylva 2009-04-19 15:04:29
  Svara
 • du är inte kissie, fattttttttttaaaaaaaa! :S:S:S:S:S

  2009-04-19 12:45:30
  Svara
 • jag måste bara skriva att en stor del av din blogg har gett mig mycket bättre självförtroende och jag tänker på ett helt annat sätt.
  Fortsätt leva ditt liv och ha det super!

  2009-04-19 11:32:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!