Godmorgon!

Hej!

Jag såg nyss att det var fint väder ute och då blev allt genast bättre! Hur är det med mig? Med mig är det toppen! Jag och Cajsa ligger här i sängen med varsin dator och ska snart fixa frukost och äta den till gossip girl. Har man lov så ska man ta mysnivån till max!

Pappa smsade nyss och berättade att han hyrt bord till loppisen imorgon! Så det innebär att jag måste hem om ett tag och sortera ut mina gamla leksaker i källaren. Det är ju mindre kul men när man väl står där uppe och säljer blir det superkul! Jag kommer bli riiiik, hehe.

Nej nu ska vi nog sätta lite fart. Milton har legat här och myst med oss hela morgonen. Det är verkligen den enda hunden jag klarar av, haha.

Hörs när jag är hemma!

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!