Fredag

Hej!

När jag kom hem la jag mig någon timme i solen med engelskaboken, och herregud vad det tar! Kände att jag behövde lite färg i facet, haha.

Jag tror nog att jag bara stannar hemma idag, fast det är fredag. Måste städa hela mitt rum inför en visning imorgon och rensa ibland mina grejer i källaren för loppisen. Ni vet när någonting hänt och man hela tiden är med vänner för att man inte vågar vara ensam, tillslut måste man bara ta mod till sig och faktiskt vara ensam. Ingenting försvinner när man trycker bort det och försöker gömma sig ifrån det. Det är bara att ta itu med det.

Något önskemål om ett inlägg till ikväll?

Nu börjar städningen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • läppstiftet! =D

    2009-04-18 14:02:03
    Svara
  • alla bilderna ni tog igår, du och cajsa!?

    2009-04-17 18:31:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!