Hos Simon

Heej på er!

Nu sitter jag hemma hos Simon vid den störasta dataskärmen jag någonsin sett typ, haha. Han skulle bara ta en dusch och sen ska han med mig hem och låna en ocbox. Så då sysselsätter jag mig här och tänkte bara informera om att jag lever! Osminkad och snygg är jag idag men Cajsa smittar av sig med sitt "Jag känner mig ofräsh med smink" haha. Vi har iallafall haft en supermys natt och morgon, ska berätta mer om den sen när jag kommer hem. Ska spendera ännu en natt där med sötnosen, känns skönt att inte vara hemma just nu! Fast jag saknar min familj måste jag säga!

Nej nu ska jag avsluta så vi kommer iväg någon gång, men vi hörs när jag kommer hem! Med de sista svaren 🙂

puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!