En morgon med Cajsa

 Hej, förlåt förlåt!

Men när vi kom hit satte vi oss och var sociala och sedan kikade på lite film och nu gick han precis. Nu ska jag snart hoppa in i duchen och sedan lägga första sminket för idag inför en spännande och mysig fotokväll med Cajsen! Så sen ska ni få mycket fina bilder kan jag lova! Tror att jag ska ta med mig min lilldator för jag förstår mig verkligen inte på Cajsas, haha. Iallafall.

När vi vaknade imorse beslutade Cajsa att det skulle bli pankakor till frukost så hon började steka, och jag fick inte röra.. haha. Hon vet om mina matlagningskunskaper. Haha. Sedan fick vi för oss att det skulle vara glass till, så vi satte oss på cykeln och åkte iväg och handlade! Väl tillbaka bäddade vi ner oss i Cajsas säng med allt det goda och Eva & Adam!


Cajsa steker….pankakor. (Fannys humor)


Fanny steker allmänt


Miltooooooon


Cykla!


Köpa glass


Äta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!