Tisdag 14 April 2009

Heeej!

Blev ingen lång kväll för mig men det har vi en anledning till! Hehe. Först gick vi runt ett tag men så skulle Jill och Tina hem och jag och Therese satte oss och pratade om livet.. hehe. Eller nej snarare fördomar. Haha, sen kom Lisa och Annie och så beslutade vi att dra hem till Niklas. Så väl där hittade jag my long lost love, peter pan filmen! Kommer ni ihåg när jag letade som en galning efter den!? Där var den iallafall, och även tre till av mina försvunna och efterlängtade filmer! Så då ringde jag pappa som kom och hämtade mig och Therese och nu ska jag ha filmkväll med mig själv och mitt feta påskägg! Haha, men ni hör ju själva hur underbart det låter! De sociala får vänta tills imorgon!

Natti på er!

Jag glömde min skinjacka hos farmor så jag får dras med skidjackan tills jag får den tillbaka..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!