Svar på frågorna del 1

börjar med att säga att din blogg är gryym!
och nu till frågan då,
vem av dina kompisar har du kännt längst?
Mimmi, men av dem som jag umgås med dagligen är det Anna, Jill och Tina

hur kommer du hålla kontakten med dom nu när du ska flytta? och kommer du sakna dom? (:
Klart jag kommer sakna dem hur mycket som helst! Vi ska ha en lägenhet här i Falun för att mamma ska jobba här ibland så jag ska försöka hälsa på så mycket det bara går och så får dem komma och hälsa på mig 🙂 Jag ska verkligen ge mig fan på att hålla kontakten med alla nu! Hahaha. Aldrig att jag tänker låta mina underbara vänner försvinna heller! 😮 hah


visste du att du är med på blogg.se startsida, andra gången liksom, coooool. hur gör du för att hamna där?
Ja jag vet! Det är hur kul som helst men jag har inte gjort någonting för att hamna där, det bara händer… haha.

hur hjälper dina föräldrar med din blogg?
Genom att hjälpa mig med att fota osv!

vad gör du för att få så många läsare?
Haha, bloggar? Ingen aning, antar att det kommer för att jag skriver ofta och alltid tänker igenom inläggen.

har du många egobilder?
Haha, ja.. med alldeles för många nollor..

gillar du att fota dig själv?
Haha, japp! Vad ska man annars göra när man är snygg och har tråkigt..? ;D

vad heter dina föräldrar?
super bra blogg älskar den
Tack så mycket! 🙂 Anders och Ulrika


hur mycket tjänar du på din blogg?
Ingen aning men det är inte speciellt mycket, krävs många fler 1000 läsare för att det faktiskt ska bli värt någonting 😉

hur många läsare har du?
ojoj, det varierar! Vanligvis några 10or över 200 unika men igår hade jag 497 (:

hur kan du få pengar för bloggen?
alltså, hur gör du för att få pengarna?

Jag får pengar för reklamen som är här runt omkring bloggen! 🙂

Jag måste först säga att du gör ett kanonjobb på din blogg. Den är hur bra som helst och du beskriver allt så grymt bra!  Vad är det som får dig att verkligen orka skriva varje dag?
Tack! Det är ni läsare som får mig att orka skriva varje dag. Alla kommentarer och statistiken. Statistiken eftersom att den ökar och ökar och kommentarerna eftersom att det blir som en utmaning. Potitiva blir jag stärkt av och vill bara ge mer och mer som tack, och negativa för då vet man att folk bryr sig så pass mycket så de orkar försöka trycka ner mig.

Varför började du blogga?
För att min kompis tipsade mig om det 🙂

Bloggar du för att du vill bli känd på något vis eller är det för att andra ska få veta mer om dig?
Inget av dem. Jag bloggar för min egen skull, jag tycker att det är hur roligt som helst! Men det är klart att det är roligt när bloggen blir större och större!


var köpte du din klänning till avslutningsmiddagen och hur ser den ut? 🙂
Jag har inte köpt den än, bara bestämmt vilken jag ska ha och det får bli en hemlighet tills kvällen jag ska använda den 🙂


vem kommer du sakna mest när du flyttar ?
Hjälp, det blir nog Jill och Tina för dem är jag med verkligen varända dag och har alltid vart. Jag vet att jag och Anna kommer hålla kontakten hur bra som helst för vi gör ju det nu fast vi inte ens går i samma skola längre eller någonting. Men Jill och Tina är jag med jämt jämt jämt, skola, eftermiddagar och helger. Kommer blir hur tomt som helst utan dem.

vad har du för hårfärg egentligen ?
Typisk svensk råttfärgad 😉

var bor du ?
Falun nu 🙂

gillar du "läget" just nu ?
Jag ÄLSKAR läget just nu!

skulle du vilja ändra på ngt speciellt med ditt liv här och nu? isf vad ?
+ din blogg är bra! (:
Tack! Nej, det är faktiskt läskigt felfritt.. det skulle väl vara att ta bort lite plugg isånnafall.. haha. Som storprovet i matte! Uschans.


tjänar du mer än 500 kr på bloggen? 🙂
Inte än!

hehe, jag är lite nyfiken på hur fixar du ditt hår varje morgon? 🙂
det är så fint ! 😀
Ärligt talat gör jag ingenting speciellt.. haha. Jag använder aldrig hårvårdsprodukter till vardags och tar bara de schampoo som står i duschen. Där emot borstar jag det nästan aldrig. Bara topparna, så det som ser ut som volym i håret är nog mest tovor egentligen.. hehe. Men bra blir det! 🙂 Du kan se det i min video om hur jag gör mig iordning i kategorin "videos"

Vad var det i påskägget du fick, alltså det stooora?
Massa godis, trosor, bh, strumpor, skor och solglasögon! 🙂

är de nån av dina vänner som är sportiga?
Haha, Tina tvingar mig att skriva hennes namn men nej, inte hon. Hon är nog faktiskt den lataste jag känner.. latare än mig. Försöker alltid få ut henne på snabba promenader och på gympapass men nej, hon sitter hemma och äter kladdkaka istället! Haha. Fast sen har hon ju världens bästa kropp också.. pff. Jaja, men nästan alla mina vänner är "sportiga" och jag kan nästan sätta en hundring på att det var johanna som frågade dehär 🙂 hahaha

din blogg är GRYMT bra! =)
men jag undrar alltså vad du har köpt läppstiftet som ser ut som foundation någonstans? du hade det förra våren tror ja.. Vad heter färgen? alltså vilket nummer det är typ. hur mycket kostar den? =) tackkk för svar. :DD

Det är från Make up store, har inte numret på färgen just nu men jag kan skriva ett inlägg om det senare 😉

Resten kommer!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • härligt!
  jag tycker att du har gjort ett lyft med din blogg (: den var bra innan men är otroligt bra nu! läser den varje dag.
  vill gärna se resten av svaren snart, hehe (:
  du är bra fanny!

  2009-04-15 12:27:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!