Mindre trevlig Fanny

Heeej!

Jag håller på att dööö, spy och allt dedär på en gång! Herrejesus vad ont det gör. Tjejvecka.. pff. Nu är jag inte att leka med kan jag lova, haha. Men jag ska försöka vara trevlig nu. Vi har nyss ätit en jätte god smörgåstårta och snart blir det vanlig tårta. Sitter här ute på altanen med kusinerna. Jag fick nyss mitt tredje påskägg och det ser mycket mumsigt ut måsta jag säga! Antar att jag ska hugga in på det när jag kan andas utan att riskera att spy sen.. men nu svalde jag just min tredje tablett så jag antar att det blir bra snart. Om inte annat så kommer jag blir lite borta och trött.

Snart ska vi åka och lämna gamlamormor och gamlamorfar och sedan hämta någon byrå till Hanna och sen hemgång! vet inte när vi hörs nästa gång men det blir nog om ett litet tag. Kasta in lite frågot till frågestunden så länge!

puss– Här sitter jag nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!