Ännu en dag är slut

Nej nu har jag vart tyst jätte länge!

Antar att jag lämnat lite plats till frågestunden som förövrigt fortfarande är öppen så fråga på! Svarar när det blir tillräckligt med frågor sen 🙂

Idag har vart väldigt segt, har tittat på film, spelat kort, ätit, läst kommentarer och hann även ringa Jimmy någon halvtimme och usch vad det fick mig att längta hem. Det gjorde även telefonsamtalet med Jill och Tina! Men tur för mig att jag kommer hem imorgon då 🙂 Fast det blir nog rätt sent fast det är ju lov nu så jag ska nog kunna hitta ppå något när jag kommer hem iallafall! Antagligen kommer Jill och Tina!

Jag är ju med på blogg.se’s framsida idag igen! Med badet den här gången. Hur kul som helst och läsarna bara väller in! Fast när jag får så sjukt mycket kommentarer från nya läsare saknar jag er gamla trogna och era söta kommentarer som då försvinner under en period. Anonyma <3 haha.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen men vi hörs imorgon! Puss!

(bild från brasan igårkväll)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken fin blogg du har!

  Elena 2009-04-13 11:48:01 http://ellisono.blogg.se/
  Svara
 • hejhej! ^^ allt bra? 🙂 kommentera gärna mitt inlägg "Hello kitty" och säg vad du tycker om mina nya hello kitty saker!? :),då skulle du göra mig jätte glad! 😀
  kram

  jossan 2009-04-13 11:14:14 http://ligon.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!