Seg dag

Hej där!

Jag har tråkigt. Jag vill bara hem till falun igeen. Solen strålar ute men det blåser rätt kallt så det är inge vidare, antar att jag ska sätta mig med gitarren eller matteboken snart. Ska även ta hans om alla kusiner idag så ska väl försöka roa dem också, och laga mat till dem.. huu. Jaja, förhoppningsvis kommer jag hem redan imorgon iallafall för då ska vi ändå in till fastlandet och fira gammelmorfar! 🙂

Ja, och hur ska jag roa er då? Funderade på frågestund. Vad tycker ni om det? Om ni vill ha det så snälla, ställ inga frågor i dehär inlägget nu utan skriv ja och vänta tills frågestundsinlägget kommer istället då 😉

Nej nu ska jag sätta på mig lite kläder men säg jätte gärna vad ni tycker! 🙂 puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • jaa frågestund! 😀

    2009-04-12 15:18:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!