Påskafton

Hej bloggeeeeeen!

haha, nu är jag dödstrött igen och ska snart lägga mig i sängen och läsa, precis som jag har gjort nästan hela dagen. Läst alltså. Twilightböckerna är verkligen farliga för mig, jag blir helt fast! Vill inte ens ha mat eller gå på toa, bara läsa läsa läsa. Jaja, iallafall. Ledsen att det blir så dålig uppdatring men när jag är här orkar jag fakltiskt inte sitta vid datorn mycket plus att det inte händer speciellt mycket att skriva om. Idag har jag byggt på min bränna rejält, herregud vad det tar! fast det blåste en del idag så ett tag frös jag måste jag säga.

Nej nu vill jag lägga mig men ha det fint!


Mera påskägg!


Mys vid brasan nu på kvällen


Familj <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!