Glad Påsk!

Hejsan svejsan ni tråkiga och tysta människor!

hehe, jag har sovit supergott och vaknade av att rullgardinen drogs upp och solen kastade sig in på mig. Underbart! Jag var så sjukt hungrig igår kväll när jag skulle lägga mig så jag fixade en macka och jokk och kikade på en film istället, super skönt! Vad ska ni göra idag? Jag ska bara ta det lungt och sola!

Jusstja, det är ju påskafton idag! Glad påsk på er mina läsare! Proppa i er så mycket godis det bara går nu för det är vad jag ska göra! haha

Nej nu ska jag sätta på mig bikinin och göra iordning min specialmadrass som jag uppfann för solning för något år sedan, hehe! Men vi hörs där ute i värmen, puss!


Dehär vaknade jag till!


godmorgooooon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!