I Viiby

Ja här sitter jag på en jätte läskig krog som jag inte vet vad vi gör på, det borde ju finnas bättre ställen att äta på?! När vi stannade vaknade jag och satte mig upp och sa "Pappa varför har du stannat här?! mitt ute i vildmarken?!" så nskrattade dem ett tag och sen lägger jag kommentaren "Dehär är ju som gjort för att bli rånad" och då blev det tydligen ännu roligare.. haha jaja nu sitter jag iallafall här med min falukorv som jag ska hugga in på nu. Vi lär vara framme vid båten om ungefär 4 timmar och på den tiden ska det åkas och handlas massa mat! Usch, vill bara komma fram nu men nu ska jag äta och ni ska få se lite tjusiga bilder vi tog med webcameran nyss! haha


Ohhhhhhhhh oh


HAHAHAHAHAHAH! Roligast på länge! hahahhahaha


Sexy


Lillebrorrrrrrrrr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!