Brunskär

Hej nu är jag äntligen framme! Eller, jag har vart ett tag men vetb ni vad det första jag gör när jag kommer in i mitt rum är? Städar! Damsuger, hänger ut mattor och täcken, torkar och har mig! Ursäkta? Jag är likadan när jag är här på sommrarna, jag blir aldeles renlig av mig här! Haha. Jaja nu är det nystädat och fräsht iallafall. jag har börjat packa upp också vilket jag ska fortsätta med nu och sedan ut och kika på solnedgången men vi hörs snart!


Fanny och datorn rastar på rån-stället!


Jag fick ett ganska så nice påskägg av mamma! Ska undersöka innehållet lite närmare snart


Jag och lillebror provar våra nya brills från påskägget!


Kan man annat än älska?


Packa packa


Underbart <3

Nu blir det mackor och tårta hos kusinerna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!