Eldsprutning

Hejhej!

Nu är jag här igen och på betydligt bättre humör. Tack gud att jag har de människor jag har runt om mig! Jag sköt upp mina planer med Jimmy ikväll till imorgon, han hade någon kompis som fyllde år och jag känner att jag har vart så stressad den senaste tiden så det ska bli skönt att bara sitta hemma ikväll. Ska snart sätta mig i sängen och se klart Sex and the city, och läsa lite innan jag somnar men först ska ni få se denhär tjusiga filmen.. haha

Man borde hyra in mina kära vänner att heja på lag som ingen annan hejar på,
jagmenar, dem kan ju lungt ersätta ett par läktare med sin peppning och sina
ropiallafall, hahhaa. Eller vad säger ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!