Eldsprutning & skrattattack

Hej på er!

Äntligen hemma efter en otroligt lång och udda skoldag! Jag och Tina har typ vart "sura" på varann hela dagen. Ingen var seriös men ändå pratade vi knappt på hela dan? Haha, jaja. Hon fick sig en kram innan hon gick iallafall! Sedan sprutade vi eld, och bilder och film på det kommer senare och det resulterade att min mage inte mår så bra just nu, tror inte att den gillar lampolja.. haha.

Sedan på engelskan så hände en liten sak som jag skulle vilja kalla olycka som jag fann så pass rolig så jag satt och skrattade så tårarna sprutade och jag fick ingen luft. Då blev jag utskickad, två gånger. Hahaha, asså herregud. Och när jag väl var utskickad för att lugna ner mig trodde jag att det skulle bli bättre när jag satte mig helt ensam i ett tomt klassrum men icke, där satt jag på en bänk, helt ensam, och asgarvade. Hahahah. Jaja, heter man Fanny Staaf så gör man.

Nu har jag lite brottom, ska ner på stan och träffa Lisa för första gången på två månader! Heeregud vad jag har mycket att göra känner jag. Hinner inte med allt och alla, men vi hörs när jag kommer hem runt 6!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!