New Moon

Nej hörreni, nu är jag dödstrött! Så jag ska lägga mig i sängen. Var upp till bowlingen och pratade lite, på vägen hem gick jag och Anna och pratade killar med spanjorerna. Måste säga att det gick bra med allas, men när vi kom till Annas blev det fruktansvärt roligt! Hahah. Dagen idag har gått väldigt fort, jag har gjort mycket så min planerade pluggtid och tiden jag skulle ha och sätta in bilderna i album liksom försvann.. hahah. Det får jag fixa imorgon då när jag inte tror att jag har någonting annat planerat!

Usch nej nu gäspar jag ikapp med mig själv så jag ska lägga mig med min nya "New Moon" bok på engelska i sängen och sätta igång! Den ska ju snart vara färdigläst så.. hm. Godnatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • sluta snacka skit fanny 🙂

    sassa thornell 2009-04-07 11:38:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!